Храна за кучета Happy Dog

Всички хубави неща са три – при Happy Dog са дори четири!

Нашата Happy Dog Natural Life Concept® е разработена на основата на произхода на кучето от вълка и е съобразена с изискванията на съвременното куче. На твоето куче тя предлага – научно доказано – хранително-физиологично целесъобразна комбинация от жизненонеобходими вещества за оптимално и съответстващо на биологичните особености подпомагане на обмяната на веществата.

Месо и ценни животински протеини с най-добро качество са най-важната съставка на нашата храна за животни. Ето защо това съдържание в общото количество протеини в нашата суха храна Happy Dog е до 90 %!

Бихме могли да купуваме нашите суровини изгодно и трайно отвсякъде. Но при нас много от пресните суровини произхождат от нашия край, областта около Веринген в красивата Бавария.

Любовта на кученцата минава през стомаха. С Happy Dog гранулите с форма на сърце даваш на своя любимец от самото начало това, което му е необходимо: най-високо качество храна за кученца, лесна за дъвчене и по-лесна за усвояване в сравнение с обикновените гранули.

Бял трън: укрепва черния дроб, действа детоксикиращо, при проблеми с храносмилането

Лайка: при стомашно-чревни оплаквания, действа противовъзпалително и успокояващо

Брезови листа: за укрепване на ендогенните сили на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища, както и на ставите и кожата, при обриви и пърхот

Глухарче: при проблеми с храносмилането, подобрява чернодробната и бъбречната дейност, действа детоксикиращо, за здрава кожа и блестяща козинатa

Коприва: стимулира бъбречната дейност, понижава пикочната киселина, облекчава при разстройство, действа кръвотворно

Сладък корен: действа укрепващо на черния дроб, противовъзпалително и спазмолитично, при стомашно-чревни оплаквания

Артишок: действа превантивно срещу атеросклероза, стимулира храносмилането, подобрява ендогенното усвояване на мазнини

Мащерка: действа противовъзпалително и слузоотделящо при простуди и проблеми с дихателните пътищая

Салвия: стимулира храносмилането, действа противовъзпалително, повишава способността за концентрация

Джинджифил: действа болкоуспокояващо и противовъзпалително, напр. при артроза, усилва имунната система

Кориандър: стимулира храносмилането, действа спазмолитично, срещу разстройство и гадене

Розмарин: срещу газове, действа активиращо при изтощение и отпадналост

храна за кучета


Скъпи приятели на кучето,

Сред великолепната провинция Бавария в подножието на Алпите съществува семеен бизнес в град Веринген от над 250 години, чиято задача е да приготвни най-добрите храни за кучета.

Вече трето поколение нашето семейство произвежда висококачествена храна за кучета във Веринген, Бавария. Ние като приятели на кучето, в резултат на проучване относно оптималното пълноценно хранене, разработихме уникални кучешки храни, поддържащи здравето и тонуса на Вашия най-добър приятел.

Уникалното в тях са внимателно подбрани варианти от чисти, естествени съставки. Ние се снабдяваме с тях от местни фермери и затова сме лично отговорни за безопасния им произход. В нашата храна за кучета използваме само висококачествен протеин в комбинация с ценни билки и плодове.

Happy Dog предлага правилното хранене за Вашето куче. За всяка възраст, големина и потребност – от кученцето до възрастното куче.

Ние гарантираме най-добрата смилаемост на нашата храна за кучета – 90%. Не използваме синтетични оцветители, овкусители и консерванти, както и генномодифицирани суровини.

Вие можете да разчитате, че с Happy Dog Вие храните с най-доброто качество: „Произведено в Германия”.
Аз се подписвам под тази декларация.

Georg Müller

ПРОГРАМА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


Каним всички, хранещи своите любимци с храните Happy Dog & Happy Сat, да се възползват от нашата програма, която дава възможност да спечелите храни подарък за любимите си питомци. Талоните на програмата можете да намерите след запитване в зоомагазините в страната, както и в онлайн зоомагазините. Ще получите талон за ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ, на който при всяка покупка се поставя печат в магазина. Талонът важи само за магазина, в който е издаден. Изрежете и запазете баркодовете от опаковките на храните.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ >>

Храна за кучета HAPPY DOG – видео клипове


Рихтер Фарма ЕООД е основен спонсор на много събития и кучешки изложби и състезания. Като такъв в тези организирани мероприятия има за цел популяризирането на храна за кучета „Happy Dog“!

РИХТЕР ФАРМА ЕООД – официален вносител на храни за кучета HAPPY DOG