Храна за кучета Happy Dog


храна за кучета


Скъпи приятели на кучето,

Сред великолепната провинция Бавария в подножието на Алпите съществува семеен бизнес в град Веринген от над 250 години, чиято задача е да приготвни най-добрите храни за кучета.

Вече трето поколение нашето семейство произвежда висококачествена храна за кучета във Веринген, Бавария. Ние като приятели на кучето, в резултат на проучване относно оптималното пълноценно хранене, разработихме уникални кучешки храни, поддържащи здравето и тонуса на Вашия най-добър приятел.

Уникалното в тях са внимателно подбрани варианти от чисти, естествени съставки. Ние се снабдяваме с тях от местни фермери и затова сме лично отговорни за безопасния им произход. В нашата храна за кучета използваме само висококачествен протеин в комбинация с ценни билки и плодове.

Happy Dog предлага правилното хранене за Вашето куче. За всяка възраст, големина и потребност – от кученцето до възрастното куче.

Ние гарантираме най-добрата смилаемост на нашата храна за кучета – 90%. Не използваме синтетични оцветители, овкусители и консерванти, както и генномодифицирани суровини.

Вие можете да разчитате, че с Happy Dog Вие храните с най-доброто качество: „Произведено в Германия”.
Аз се подписвам под тази декларация.

Georg Müller

ПРОМОЦИИ ЗА МАЙ-ЮНИ 2016


От началото на м.Май до края на м.Юни или до изчерпване на количествата:

  1. При покупката на всяка опаковка от 12,5 кг Happy Dog Supreme – Храна за чувствителни кучета, ние Ви подаряваме 2 кг храна от същата линия.
  2. При покупката на Adult Maxi и Maxi Junior от 15 кг Вие ще получите 2 кг подарък от същата храна.
  3. Промоцията е валидна в зоомагазините, също и в онлайн зоомагазините на територията на страната.

ПРОГРАМА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


Каним всички, хранещи своите любимци с храните Happy Dog & Happy Сat, да се възползват от нашата програма, която дава възможност да спечелите храни подарък за любимите си питомци. Талоните на програмата можете да намерите след запитване в зоомагазините в страната, както и в онлайн зоомагазините. Ще получите талон за ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ, на който при всяка покупка се поставя печат в магазина. Талонът важи само за магазина, в който е издаден. Изрежете и запазете баркодовете от опаковките на храните.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ >>

Храна за кучета HAPPY DOG – видео клипове


Рихтер Фарма ЕООД е основен спонсор на много събития и кучешки изложби и състезания. Като такъв в тези организирани мероприятия има за цел популяризирането на храна за кучета „Happy Dog“!

РИХТЕР ФАРМА ЕООД – ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА ХРАНИ ЗА КУЧЕТА HAPPY DOG

Korektna-firmaRihter-Pharma-korektna-firmaРихтер Фарма ЕООД е официален вносител и преставител за България на Германската ТОП марка храни за Кучета HAPPY DOG. На българския пазар Рихтер Фарма ЕООД предлага храна за кучета разделена в няколко сегмента:

Храна за подрастващи кучета – Happy Dog Supreme Junior

Храна за чувствителни кучета – Happy Dog Supreme Sensible

Храна за пораснали кучета – Happy Dog Supreme Fit & Well

Зърнени храни за кучета и консерви за кучета – Happy Dog Meat & flakes

Бисквитки за кучета – Happy Dog Snacks & Treatments

Диетична линия и хранителни добавки за кучета Happy Dog