Minkas Duo Beef & Rabbit

Minkas Duo Beef & Rabbit

Вкусни хапки в желе върху пастет с говеждо и заешко

Малко пиршество за забавление!

Ето защо Happy Cat предлага вкусна, балансирана котешка храна, за да поглезите котката си със здравословни съставки – менюто Minkas Duo с пастет и месни хапки в сос. Happy Cat Wet Food винаги предлага два вида месна или рибна храна – за още по-голямо удоволствие.

С нашия Happy Cat Duo, котката първо има удоволствието да облизва финия пастет и след това може да си пробие път към вкусните парчета отдолу. Това е така, защото когато отворите тавата и сложите храната в купата на котката, малките парченца сос са отдолу, а пастетът е отгоре. Happy Cat Minkas Duo с говеждо месо и заек съдържа висококачествени съставки и висококачествени протеинови източници и е лесно смилаем, за да се гарантира, че не натоварва системата на котката.

За нашата нова гама от котешки храни също използваме нашата изпитана смес от билки (магданоз, мащерка, кориандър и копър), за да дадем на вашата котка най-добрите естествени съставки.

Пастета Happy Cat е идеално подходяща храна за котки, които са трудни за удовлетворяване, но може да се дава и в комбинация със суха храна Happy Cat или като малко лакомство между храненията.

Месо и месни субпродукти (12% говеждо, 11% заешко), сухи билки 0.024%, минерални вещества.

Аналитичен състав: суров протеин 10 %, сурови мазнини 4.6%, сурови фибри 0.4%, сурова пепел 2,1%, влага 79,8%.

Витамини/кг: витамин Д3 (3а671) 250 I.E.,витамин Е (алфатокоферил ацетат 3а370) 100мг, биотин (3а880) 100мкг,  таурин (3а370) 450мг.

Микроелементи/кг: манган (манганов   сулфат монохидрат 3b503) 3 мг, цинк (цинков сулфат  монохидрат 3b605) 20мг.

месо и продукти от месо /11 % заешко, 12 % говеждо/, растителни продукти /0,024% сухи билки/, минерални вещества.

Тегло на котката в кг Количество храна (купичка/ден)
(като пълноценна храна)
Количество храна (купичка/ден)
(+ суха храна Happy Cat)
2-3 kг 2 1 + 25 гр
4-5 kг 3 1 + 50 гр или 2 + 25 гр
5-8 kг 4 2 + 50 гр

Винаги осигурявайте прясна вода в купа, поставена на известно разстояние от купата за храна. Въз основа на метаболитните различия при отделните котки, посочените по-горе количества могат да бъдат намалени или увеличени с до 15%. Ако се захранва допълнително с мокра храна или закуски, количествата храна трябва да бъдат съответно намалени.

на хладно, сухо място, без директна слънчева светлина.

Интерквел, Германия. Вносител: ВетВива Рихтер ЕООД, гр.София 1360, ул.Обелско шосе №7, тел.02/9279966,www.vetviva.bg

Minkas Duo Beef & Rabbit се предлага в следните разфасовки:

0.1 кг – 2.18лв.

Други храни за котки, които може и да привлекат Вашия интерес…

ВетВива Рихтер ЕООД е официален вносител на Храни за кучета Happy Dog, Храни за котки Happy Cat, Продукти за коне Equipur, козметика за животни Hery и Ветеринарни продукти.