Скъпи приятели, 

oт 18.05.2020г. в онлайн и стационарните магазини можете да намерите следните промоции за Вас:

Към всички продукти от линията на Happy Cat от 4 кг  ще подарим  една  от следните играчка  за Вашето коте, според наличността ни в склада!

Скъпи любители на котката,

Повече от 250 г. нашият семеен бизнес има своя дом в баварския град Веринген, разположен в подножието на величествените Алпи, произвежда най-добрите храни за котки.

Тук ние от Happy Cat приготвяме храна за котки в уникална комбинация от чисти натурални суровини, основно призведени от местни фермери, с ароматни билки и още много други компоненти, вложени в най-новите ни храни за котки.

Като любители на котките ние проучихме и разработихме уникални храни за котки след анализ на изискванията за оптималното хранене, за здраве и виталност на Вашата котка.

Ние се снабдяваме със суровините от местни производители и сме лично отговорни за безопасността на произхода на нашите хранителни съставки. В нашите котешки храни използваме само висококачествени протеини, комбинирани с ценни билки и плодове.

Произведени под строг ветеринарен контрол, нашата храни за котки са с изключително високо качество, вдъхновени от природата, за да бъдат Вашите котки още по-здрави.

Happy Cat предлага точното количество и качество храна, което е потребно за Вашата котка – за всяка нужда, за всяка възраст – от котенце до възрастна котка.

Искрено Ваш
Georg Müller
собственик и управител