Най-добрата храна за здравословен растеж

на малки котенца и млади котки!

Вкусни закуски

с 6 нови вкуса!

С МНОГО ЛЮБОВ...

...ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА

КОТКА!

Храна за котки

/Храна за котки
Храна за котки2018-06-04T17:25:47+02:00

Скъпи любители на котката,

Повече от 250 г. нашият семеен бизнес има своя дом в баварския град Веринген, разположен в подножието на величествените Алпи, произвежда най-добрите храни за котки.

Тук ние от Happy Cat приготвяме храна за котки в уникална комбинация от чисти натурални суровини, основно призведени от местни фермери, с ароматни билки и още много други компоненти, вложени в най-новите ни храни за котки.

Като любители на котките ние проучихме и разработихме уникални храни за котки след анализ на изискванията за оптималното хранене, за здраве и виталност на Вашата котка.

Ние се снабдяваме със суровините от местни производители и сме лично отговорни за безопасността на произхода на нашите хранителни съставки. В нашите котешки храни използваме само висококачествени протеини, комбинирани с ценни билки и плодове.

Произведени под строг ветеринарен контрол, нашата храни за котки са с изключително високо качество, вдъхновени от природата, за да бъдат Вашите котки още по-здрави.

Happy Cat предлага точното количество и качество храна, което е потребно за Вашата котка – за всяка нужда, за всяка възраст – от котенце до възрастна котка.

Искрено Ваш
Georg Müller
собственик и управител