Храните Happy Cat Sensitive са супер премиум качество и се отличават с няколко характеристики:

  • съдържат протеин само от един източник (вид месо)
  • не съдържат зърнени съставки
  • уникални рецепти

Happy Cat Sensitive имат превъзходен вкус, здравословни са и продуктите вложени в тях са с най- високо качество.

  • Продуктите са изключителни, съдържат и ценни плодове допълващи храната и правещи храненето изключително прецизно
  • Намалено е количеството на мазнини и енергийното съдържание (15%), което помага на Вашата котка да поддържа идеално тегло
  • Горещо се препоръчват за котки с чувствителна кожа и храносмилателна система.

Happy Cat La Cuisine Bio Geflugel – храна за котки с органично пилешко

храна за котки - lacuisine
Тя е удоволствие за ценители, без съдържание на зърнени продукти, създадена от изключителни по качеството си продукти. Висококачествено пилешко от органични ферми, селектирани банани и здравословни ябълки нежно глезят Вашата котка. Храната не съдържа глутен. Пилешкото месо e с намалено съдържание на мазнини и енергия, така рецептата не натоварва храносмилането и е добре приета от чувствителните котки.


 Happy Cat La Cuisine Ente – храна за котки с патешко

Храна за котки La Cuisine Happy Cat ПатешкоХрана без зърнени продукти съставена от изключителни суровини. Висококачествено патешко, подбрани банани и сочни смокини нежно глезят Вашата котка. В храната не се съдържа глутен. Благодарение на намаленото съдържание на мазнини и енергия храната се приема добре от чувствителни котки без да натоварва храносмилането им.


Happy Cat La Cuisine – храна за котки с морска риба

Храна за котки La Cuisine Happy Cat Морска рибаСъдържа висококачествени съставки като морска риба, избрани банани и сочни смокини, без наличие на зърнени съставки и глутен.
Намаленото съдържание на мазнини и енергия дава възможност храната да се приема добре от чувствителни котки, без да натоварва храносмилателната система.