VELBECIA

Комплекси капки с цветя на д-р Бах за доброто състояние на вашия домашен любимец произведени във Франция БЕЗ алкохол БЕЗ алергени БЕЗ странични ефекти

VELBECIA: Комплекси капки с цветя на д-р Бах за доброто състояние на вашия домашен любимец

Често задавани въпроси

Цветята на Бах са цветни есенции, направени от тридесет и осем цветни есенции. Те са кръстени на техния създател, д-р Едуард Бах (1886-1936), английски лекар, специалист по хирургия и бактериология, който също се е интересувал от хомеопатия и който е извършил изследвания върху употребата на цветя от 1928 до 1936 г. Едуард Бах предполага, че емоционалният баланс на индивида има пряко въздействие, положително или отрицателно, върху собственото му физическо здраве, което се признава от голяма част от съвременната медицина. При този подход той се интересуваше повече от целия човек и неговото текущо емоционално състояние, отколкото от подробностите на симптомите на самото заболяване.

Следователно основната цел на цветните есенции е да стимулират жизнеността и да хармонизират психическия живот на човека, като по този начин действат върху неговите остри  или хронични емоционални състояния.

За да се излекуваме, трябва да променим начина, по който гледаме на нещата в живота си! 

(Едуард Бах)

Лечебните капки от цветя на Бах за животни се избират по абсолютно същия начин,   по който се избират и за хората.

Можете, ако желаете, да споделите капките  с Вашият домашен любимец, като сами вземете цветните композиции на д-р Бах. Капките за хора съдържан алкохол, докато тези за домашни любимци не. Наистина емоционалната връзка между животното и неговия човек е силна (сравнима с връзката между родителите и тяхното дете) и играе важна роля при проблемите на животните (агресивност, страх, хиперактивност, тъга…)

Много важна е връзката стопанин – домашен любимец, да бъдете внимателни към вашето животно. Важно е да му обърнете повече внимание. Можете също така да придружите действието на цветята на Бах  с ежедневна промяна  на връзката ви с вашето животно,  според  текущия емоционален дисбаланс, който усещате у него. Емоциите, изпитвани от вашия домашен любимец, обикновено са отражение на вашите собствени емоции

Разгледайте описанията на всеки един от продуктите VELBECIA: Комплекси капки с цветя на д-р Бах за доброто състояние на вашия домашен любимец по-долу!