При страх

Velbecia Bach Flowers ПРИ СТРАХ

… когато моят домашен любимец:  се крие под масата, когато човек влезе в стаята, където се намира и той; уринира на място, в къщата, парализиран от страх; има внезапен страх от шум, човек, буря; бяга далеч от стресова ситуация (присъствие на други животни, хора, шум…)

Възстановяването на баланса може да бъде повече или по-малко бързо в зависимост от възрастта, източника и наличието на разстройството. Обикновено изчакайте 3 седмици за първите трайни резултати и до 3 или 6 месеца, ако е необходимо. Избрахме бутилка с капкомер, за да получим точна дозировка, но и да гарантираме допълнителна безопасност в начина на приложение.

Подсилена изворна вода, Екстракт от аромат на кленов сироп (0.5%), екстракти от флорална есенция: АСПЕН – ХЕДЪР – ХОЛИ – ЗВЕЗДА НА ВИТЛЕЕМ – БЯЛ КЕСТЕН

МОЖЕ ДА СЕ ДАВА ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ!

Бутилка от 30 ml е идеална за прилагане от около 3 седмици. Идеално разпределен в 2 дози по 5 капки, директно от капкомера  към устата (като лекарство или поставен върху кожата  на  муцуната). Също: 10 капки в купа с вода или храна, всеки ден. Без алкохол, без опасност от предозиране или странични ефекти. Цветята на Бах са подходящи за кърмещи или бременни женски, кученца и котенца.

Да се предлага, когато животното:

– скрива се, когато човек влезе в стаята, където се намира

– уринира на място, в къщата, парализирано е от страх,

– има внезапен страх от шум, хора, буря…

– бяга  в условията на стресова ситуация (наличие на внезапни дразнители, шум и др.)

Velbecia Bach Flowers се произвеждат във Франция по метода на д-р Бах и за благосъстоянието на нашите животни. Тези флорални еликсири помагат да се действа и ребалансира емоционалната система както на младите, така и на порасналите животни. Всяка формула е свързана със специфично разстройство и се състои от синергия на цветя.

Производител: Мартин Селие, Франция.
Вносител: ВетВива Рихтер ЕООД, София 1360, ул.Обелско шосе №7, сгр.А, ет.2, оф.4. Тел: 02/9279966, www.vetviva.bg

VELBECIA: Комплекси капки с цветя на д-р Бах за доброто състояние на вашия домашен любимец

ВетВива Рихтер ЕООД е официален вносител на Храни за кучета Happy Dog, Храни за котки Happy Cat, Продукти за коне Equipur, козметика за животни Hery и Ветеринарни продукти.