При непослушание

Velbecia Bach Flowers При непослушание

… когато моят домашен любимец: не идва при повикване от собственика; бяга надалеч, когато го викат и не се подчинява на подадените команди;  не прекъсва действията, които извършва, дори когато бъде повикан от собственика си

Възстановяването на баланса може да бъде повече или по-малко бързо в зависимост от възрастта, източника и наличието на разстройството. Обикновено изчакайте 3 седмици за първите трайни резултати и до 3 или 6 месеца, ако е необходимо. Избрахме бутилка с капкомер, за да получим точна дозировка, но и да гарантираме допълнителна безопасност в начина на приложение.

Подсилена изворна вода, ароматен екстракт от кленов сироп (0,5%), екстракти от флорални есенции: ЧЕРЕША- СЛИВА – ЦИКОРИЯ – ИМПАТИЕНС – ЛОЗА – ОРЕХ.

Бутилка от 30 ml е идеална за прилагане от около 3 седмици. Идеално разпределен в 2 дози по 5 капки, директно от капкомера  към устата (като лекарство или поставен върху кожата  на  муцуната). Също: 10 капки в купа с вода или храна, всеки ден. Без алкохол, без опасност от предозиране или странични ефекти. Цветята на Бах са подходящи за кърмещи или бременни женски, кученца и котенца.

Да се предлага, когато животното:

-не идва, когато господарят му го повика

– бяга въпреки призивите на господаря си

– не се подчинява, не спира действието, което извършва в момента,  дори когато собственикът  му го повика.

Velbecia Bach Flowers се произвеждат във Франция по метода на д-р Бах и за благосъстоянието на нашите животни. Тези флорални еликсири помагат да се действа и ребалансира емоционалната система както на младите, така и на порасналите животни. Всяка формула е свързана със специфично разстройство и се състои от синергия на цветя.

Производител: Мартин Селие, Франция.
Вносител: Рихтер Фарма ЕООД, София 1360, ул.Обелско шосе №7, сгр.А, ет.2, оф.4. Тел: 02/9279966, www.richter-pharma.bg

VELBECIA: Комплекси капки с цветя на д-р Бах за доброто състояние на вашия домашен любимец

Рихтер Фарма ЕООД е официален вносител на Храни за кучета Happy Dog, Храни за котки Happy Cat, Продукти за коне Equipur, козметика за животни Hery и Ветеринарни продукти.