Супер Премиум – Храна за котки


Супер Премиум - Храна за коткиНай-вкусната и висококачествена храна за късокосмести и дългокосмести котки от всички породи.
Супер Премиум – Храна за котки без синтетични оцветители, овкусители и консерванти.
Оптимално съдържание на минерални вещества – идеална храна за котки.

Храна за котки F&W Happy Cat Джуниър Грейн ФрийHappy Cat F&W Happy Cat Джуниър Грейн Фрий

/Happy Cat Supreme Junior GRAIN–FREE/

Храна за котенца от на възраст от 5 седмици до 12 месеца. Също е храна за чувствителни котки. Подходяща за всички породи котки.

Котенцата се нуждаят от балансирана и висококачествена храна за хармонично израстване, като основа за дълъг и качествен живот. Нарру Сат Джуниър съдържа висококачествено пилешко и сьомга, в различни видове рецепти, базирани на природосъобразното хранене (съотношението на животински протеин е поне 85% от общото съдържание на протеин).


Happy Cat Ѕupreme – Адълт-Атлантическа сьомга 

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Atlantik-Lachs/

За активен и здравословен живот котките се нуждаят от активен метаболизъм. Нарру Cat  Атлантическа сьомга съдържа лесно смилаеми протеини от висококачествена сьомга и пилешко, които не натоварват метаболизма или храносмилането (съдържанието на животинския протеин е поне 85% от общото протеиново съдържание). Благодарение на концепцията ІЈГе РІиЅ, създадена от стимулиращи, естествени съставки, крайният резултат е храна за котки с вкус на деликатес за всички пораснали котки.


Happy Cat Ѕupreme – Агнешко месо от пред-алпийски пасища

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Weide-lamm/

За всички пораснали котки. Идеална за смесване, не съдържа риба. Също и за чувствителни котки.
Много котки категорично отказват храна, съдържаща риба. Нарру Сат Агнешко съдържа лесно смилаеми протеини от агнешко и пилешко, които не натоварват метаболизма или І храносмилането и нямат в състава си риба (съдържанието на животинския протеин е поне 85% от общото протеиново съдържание).


Happy Cat Ѕupreme – Говеждо месо от подножието на Алпите

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Voralpen-rind/

За всички пораснали котки. Идеална за смесване. Умерено съдържание на мазнини – 12%. Специално вкусово усещане, съчетано с грижа за зъбите чрез големи гранули.
Много котки категорично отказват храна, в която има риба. Нарру Сат Говеждо съдържа лесно смилаеми протеини от телешко и пилешко, които не натоварват метаболизма или храносмилането и няма в състава си риба (съдържанието на животинския протеин е поне 81,5% от общото протеиново съдържание).


храна за коткиHappy Cat Ѕupreme – Едри породи

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Large Breed/

Идеална грижа за зъбите, специално вкусово усещане с крокети. За всички пораснали котки, особено от големите породи. Идеална за смесване. Не съдържа риба.
Ако храната е на прекалено дребни хапки, то тя се поглъща изцяло, особено от едрите котки. Специалните ХL- едри породи крокети окуражават интензивното дъвчене и са от полза за зъбите на Вашата котка. Без съдържание на риба И с уникалната си концепция Life Plus, създадена от стимулиращи, естествени съставки,
крайният резултат е храна с деликатесен вкус за всички пораснали котки.


happy-cat-adult-light

 Happy Cat Ѕupreme – Лайт

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Light/

Само 8,5% мазнини. За възрастни котки с ниски енергийни потребности. За котки с наднормено тегло. Също за кастрирани котки.
Котките с наднормено тегло и кастрираните котки се нуждаят от лека И много вкусна храна, с ниско съдържание на мазнини. Адълт Лайт съдържа само 8,5% мазнини, но 35% протеин от пилешко и сьомга, който не натоварва организма (съдържанието на животинския протеин е поне 85′ от общото протеиново съдържание).


happy-cat-10

Happy Cat Ѕupreme – Най-добрата възраст 10+

/Happy Cat Ѕupreme – Best Age 10+/

С ценни новозеландски миди. За всички котки на възраст над 10-та година. Лесно смилаеми протеини от пилешко, агнешко и сьомга.
С напредването на възрастта метаболизмът на нашите котки значително се променя. Диетата на възрастните котки изисква по-малко количество протеин, натрий и фосфор, за да се защитят бъбреците, черния дроб И сърцето. Енергийното съдържание на храната трябва да се намали малко. Храната съдържа лесносмилаеми протеини, които не натоварват организма.


%d0%bd%d0%b0%d1%80%d1%80%d1%83-cat-%d1%95upreme-%d0%b1%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b0-1

Нарру Cat Ѕupreme – Бъбречна диета

/Нарру Cat Ѕupreme – Diet Niere/

Препоръчана от ветеринарните лекари. Пълноценна храна за пораснали котки. Поддържа бъбречната функция при котки с хронична бъбречна недостатъчност.
Главната функция на бъбреците е да прочистват по естествен начин тялото. При бъбречна недостатъчност според степента на увреждане, това прочистване е възможно, но в много намалени граници. Токсините се натрупват в кръвта и натравят организма. Подходящото хранене предпазва бъбреците и намалява страничните
ефекти върху организма.


Нарру Cat Ѕupreme Джуниър

/Нарру Cat Ѕupreme Junior/

Подходяща за всички породи! За котета на възраст от 5-тата седмица до 12-ия месец. Здравословната диета е игра за малките котенца! Малки крокетчета. Лесно смилаеми. Адаптирана рецепта за оптимално развитие с вкусно пилешко и разкошна сьомга.
Happy Cat Junior е направен с вкусно пилешко и разкошна сьомга. Тази балансирана, висококачествена и вкусна диета е естествената основа за хармоничен растеж и здравословен начин на живот.