храни за котки
Гамата продукти предназначени за котки на фирма Interquell Germany се допълни от серия насочена към чувствителните котки La Cuisine. Храните бяха представени на изложението Interzoo в Нюрнберг през май тази година.

Храните La Cuisine Happy Cat са супер премиум качество и се отличават с няколко характеристики:

 • съдържат протеин само от един източник (вид месо)
 • не съдържат зърнени съставки
 • три уникални рецепти


La Cuisine имат превъзходен вкус, здравословни са и продуктите вложени в тях са с най- високо качество.

 • Продуктите са изключителни, съдържат и ценни плодове допълващи храната и правещи храненето изключително прецизно
 • Намалено е количеството на мазнини и енергийното съдържание (15%), което помага на Вашата котка да поддържа идеално тегло
 • Горещо се препоръчват за котки с чувствителна кожа и храносмилателна система

La Cuisine Happy Cat Органично пилешко:

 • пилешко от биологично чисти ферми
 • за чувствителни котки

Тя е удоволствие за ценители, без съдържание на зърнени продукти, създадена от изключителни по качеството си продукти. Висококачествено пилешко от органични ферми, селектирани банани и здравословни ябълки нежно глезят Вашата котка. Храната не съдържа глутен. Пилешкото месо e с намалено съдържание на мазнини и енергия, така рецептата не натоварва храносмилането и е добре приета от чувствителните котки.
Съдържанието на само 15% мазнини поддържа идеално теглото на котката. Happy Cat Органично пилешко осигурява отлична основа за здравословен живот чрез иделното количество натрий, калций, фосфор и таурин.
Храната е подходяща за дългокосмести и родословни котки.

La Cuisine Happy Cat Патешко:

 • с патешко
 • червени боровинки

Храна без зърнени продукти съставена от изключителни суровини. Висококачествено патешко, подбрани банани и сочни смокини нежно глезят Вашата котка. В храната не се съдържа глутен. Благодарение на намаленото съдържание на мазнини и енергия храната се приема добре от чувствителни котки без да натоварва храносмилането им. Котката поддържа идеалното си тегло благодарение само на 15% мазнини, съдържащи се в продукта. Храната с патешко осигурява основата на здравословния живот и хранене, съдържа идеалното количество калций, натрий, фосфор и таурин. Тя е изключително подходяща за дългокосмести и родословни котки.

La Cuisine Happy Cat Морска риба:

 • морска риба
 • сочни смокини

Съдържа висококачествени съставки като морска риба, избрани банани и сочни смокини, без наличие на зърнени съставки и глутен.
Намаленото съдържание на мазнини и енергия дава възможност храната да се приема добре от чувствителни котки, без да натоварва храносмилателната система. Котката запазва оптималното си тегло, поради намаленото количество мазнини и енергия в храната – само 15%.
Съдържанието на калций, фосфор, натрий и таурин е идеално балансирано и осигурява основа за здравословно хранене и живот. Храната е подходяща за дългокосмести и родословни котки.
Храната се предлага в опаковки от 300 гр, 1,8 кг и 4 кг.