Happy Cat Indoor Храна за котки


Happy Cat Indoor - Храна за коткиНай-вкусната и висококачествена храна за късокосмести и дългокосмести котки от всички породи.
Happy Cat Indoor – Храна за котки без синтетични оцветители, овкусители и консерванти.
Оптимално съдържание на минерални вещества – идеална храна за котки.

Happy Cat Indoor с Атлантическа сьомгаHappy Cat Indoor с Атлантическа сьомга

/Happy Cat Indoor Atlantik-Lachs/

Храната за домашни котки със Сьомга Happy Cat Indoor е с лесно смилаема сьомга и домашни птици и е разработена специално за диетичните изисквания на по-малко активните котки на закрито. Храната за котки със Сьомга Happy Cat Indoor намалява миризмата на изпражненията. All in One е нова хранителна концепция за котки, подходяща за всички възрасти. Формулата се характеризира със следните характеристики: контрол на косата, таурин и много животински протеини, контрол на pH за здравето на уринарния тракт, грижа за зъбите, омега-3 и 6 мастни киселини за здрава кожа и козина, както и гаранция за много специална вкусният опит и уникалният Happy Cat Natural Life.


Храна за домашни котки с Агнешко Happy Cat IndoorHappy Cat Indoor с Агнешко месо

/Happy Cat Indoor Weide-lamm/

Храната за домашни котки с Агнешко месо Happy Cat Indoor е с лесно смилаемо, крехко агнешко месо и месо от домашни птици. Тя е разработена специално за диетичните изисквания на по-малко активните котки на закрито. Храната за котки с Агнешко месо Happy Cat Indoor намалява миризмата на изпражненията. All in One е нова хранителна концепция за котки, подходяща за всички възрасти. Формулата се характеризира със следните характеристики: контрол на косата, таурин и много животински протеини, контрол на pH за здравето на уринарния тракт, грижа за зъбите, омега-3 и 6 мастни киселини за здрава кожа и козина, както и гаранция за много специална вкусният опит и уникалният Happy Cat Natural Life


Храна за домашни котки с Aлпийско говеждо Happy Cat Indoor

Happy Cat Indoor с Алпийско говеждо

/Happy Cat Indoor Voralpen-Rind

Храната за домашни котки с Говеждо месо Happy Cat Indoor е с лесно смилаемо говеждо месо и с месо от домашни птици. Тя е разработена специално за диетичните изисквания на по-малко активните котки на закрито. Храната за котки с Говеждо месо Happy Cat Indoor намалява миризмата на изпражненията. All in One е нова хранителна концепция за котки, подходяща за всички възрасти. Формулата се характеризира със следните характеристики: контрол на косъма, таурин и много животински протеини, контрол на pH за здравето на уринарния тракт, грижа за зъбите, омега-3 и 6 мастни киселини за здрава кожа и козина, както и гаранция за много специални вкусови изживявания и уникалният Happy Cat Natural Life.