Премиум храна за кучета – Natur Croq

//Премиум храна за кучета – Natur Croq
Премиум храна за кучета – Natur Croq2018-03-13T14:23:34+02:00

Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq für Welpen

Храна за кучета Happy Dog  - Natur Croq für WelpenВисоко смилаемa пълноценна храна за кучета с оптимална форма на гранулите и подходящо съотношение на протеини и енергия за всички породи кученца и млади кучета над 4 седмична възраст.· Natur Croq für Welpen съдържа ценни протеини от прясно месо и напълно разтворени местни зърнени храни.· Natur Croq für Welpen не съдържа трупно брашно и соя.· Natur Croq für Welpen е с всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж с балансирано количествено съдържание.· Natur Croq für Welpen – висока усвояемост чрез добро качество.Храната за кучетата е произведена в Natur Германия под строг качествен контрол.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq Rind & Reis

Премиум храна за кучета – Natur Croq Rind & ReisПълноценна балансирана храна за кучета със средно високи енергийни потребности. Лесно смилаема, подходяща за всички породи кучета. Правилното съдържание на белтъци и мазнини предотвратява прекомерното потребление на хранителни вещества. Висококачествените суровини (месо,зърнени храни, зеленчуци, минерали и витамини) са преработени във вкусни гранули. Меласата, съдържаща пектин, поддържа естествените храносмилателни процеси. В тази храна е увеличено количеството на баластни вещества и животински белтъци от пилешко месо, както и това на царевица, пшеница, ориз и зеленчуци.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq Balance

Премиум храна за кучета Happy Dog  - Natur Croq BalanceПълноценна балансирана храна за кучета със средни енергийни потребности, разработена за животни с високи изисквания към храненето. Тя е лесно смилаема и подходяща за всички породи кучета. Преработените суровини и подбраният екстракт от дрожди с пробиотично действие оказват положителен ефект на храносмилането, особено върху функциите на червата и придават забележителни вкусови качества на храната. Този продукт съдържа и ценни растителни протеини.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq Lamm & Reis

Премиум храна за кучета Happy Dog – Natur Croq Lamm & ReisПълноценна балансирана храна за кучета, склонни към алергични прояви. Агнешкото месо и оризът са включени в състава като лесно усвояеми продукти. Тя е лесно смилаема и подходяща за капризни и чувствителни към други видове месо кучета. Този продукт е подходящ за изхранване на кучета със светъл цвят и кожни проблеми, както и такива с алергични заболявания. Особено е подходящ и за животни, намиращи се в период на възстановяване след прекарани заболявания.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Nature Croq Active

За енергични, работни и спортни кучета

Премиум храна за кучета Happy Dog – Nature Croq ActiveБалансирана, високо усвояема пълноценна храна във вид на крокети за всички кучета с повишена нужда от енергия и протеини. Тази храна е подходяща особено за кърмещи и бременни кучета от 6-та седмица на бременността, за малки и по-големи кучета от едри породи от 4-5 месец, за спортни кучета с висока потребност от хранителни вещества. Nature Croq Active не съдържа соя и брашно от остатъчни животински продукти. Храната притежава всички необходими хранителни вещества за едно балансирано хранене. Nature Croq PLUS гарантира висока усвояемост благодарение на добро качество.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq XXL

Премиум храна за кучета Happy Dog  - Natur Croq XXLЗа пораснали кучета от големи и гигантски породи. Много големи гранули. Адаптирано съдържание на протеин и енергия
Пълноценната, високосмилаема храна НатурКрок ХХL е разработена специално за диетичните потребности на кучетата от големи породи. Енергийните потребности на големите породи са различни от тези на малките породи. Затова НатурКрок XXL има специален състав от хранителни вещества с намалено количество на протеин, също и адаптирано съдържание на мазнини. Вкусните гранули са големи по размер и съдържат всички важни витамини и минерали необходими за балансирана диета.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Премиум храна за кучета Happy Dog  – Natur Croq Senior

Премиум храна за кучета - Natur CroqПълноценна балансирана храна специално за възрастни кучета. Дажбата на старите животни изисква намалено съдържание на калций и фосфор, понижено количество на белтъчини, високо съдържание на целулоза и особено качество на суровините за поддържане нормалната функция на вътрешните органи. Този продукт отговаря напълно на всички изисквания. Не съдържа соя и трупно брашно. Подходящ за изхранване на кучета над 6 годишна възраст.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ