Мюсли закучета – Перфектната допълваща храна

Двата вида мюсли на Happy Dog перфектно отговарят на здравословното хранене, според Вашето желание. Мюсли за кучета Класик с пилешко е приготвена като пълноценна храна за Вашето куче, съдържаща всичко всичко необходимо – без да се налага допълнително хранене. За смесване с месо ние препоръчваме Happy Dog Мюсли за смесване. Тази храна на растителна основа добавя важни активни агенти и влакнини към протеина от месо.


Flockenvollkost  – Пълноценно мюсли за кучета

Happy Dog Пълноценно мюслиПълноценна храна,особено за чувствителни кучета. За захранване на кученца след 4-та седмица. Високосмилаемо фино мюсли и ценен животински протеин.

Тази високосмилаема премиум пълноценна храна е подходяща особено за чувствителни кучета, както и като захранваща каша за кученца, след навършване на  4 седмична възраст. Пълноценното мюсли съдържа балансирана пропорция от животински протеин и мазнини, заедно с напълно разтворими въглехидрати под формата на фино мюсли от узряла на  слънцето царевица.


Flockenmixer cereal flakes – Мюсли закучета за смесване

Happy Dog-Мюсли за смесванеДопълваща храна за кучета за смесване с месо. С 5 вида зърнени съставки, зеленчуци и средиземноморски билки. С ценни витамини и минерали за кучетата.

Месото е хранително, но не е достатъчно само по себе си. Специализираната и балансирана храна за кучета изисква различни високосмилаеми зеленчукови съставки с техните активни съставки и хранителни фибри. Happy Dog Мюсли за смесване е идеална храна за кучета за добавяне към месо. Съдържанието е под формата на високосмилаемо и пълнозърнесто фино мюсли, зеленчуци и билки, обогатено с витамини и минерали, необходими за здравословен живот.


Rind Pur – 100% говеждо

Зърнени храни за кучета и консерви за кучетаКонсерва закучета със 100% говеждо месо — 0,4кг.


Lamm Pur – 100% агнешко

HappyDog-Консерва за кучета с агнешко месоКонсерва за кучета със 100% агнешко месо — 0,4кг.


Biffel Pur – 100% биволско

Happy Dog-Консерви за кучета със 100% биволскоКонсерва закучета със 100% биволско месо — 0,4кг.


Wild Pur – 100% дивеч

HappyDog-Консерва с еленско месоКонсерва закучета със 100% еленско месо — 0,4кг.


 Truthahn Pur – 100% пуешко

Happy Dog-Консерва с пуешко месоКонсерва закучета със 100% пуешко месо — 0,4кг.