Happy Dog Sano Croq N – диетична храна за кучета

Диетична храна за кучета с хронични заболявания на бъбреците, черния дроб и сърцето

Sano Croq N - диетична храна за кучетаПри заболявания на бъбреците и черния дроб, тези органи , в зависимост от размера на уврежданията, губят способността да разграждат отровите по естествен начин. Продукти от обмяната на веществата се събират в кръвта и натоварват организма. С подходящо хранене могат да се избегнат щетите, нанесени на здравето на кучето: Sano Croq N съдържа редуцирано количество фосфор и особено висококачествени протеини, регулирано съотношение калций- фосфор, и за заболявания на сърцето оптимално, ниско съдържания на натрий. Sano Croq N е разработена специално за хранене при болести на бъбреците, черния дроб и сърцето на кучето.


Happy Dog Arthro Fit

Грижа за хрущялите, сухожилията и  ставите на кучето

Храна за кучета Happy Dog Arthro FitСпециална хранителна добавка с висококачествен екстракт от зелени миди за кучета при проблеми в ставите и съединителната тъкан на опорно-двигателния апарат. Храната за активни кучета, както и за такива от едри породи трябва да съдържа достатъчно количество глюкозаминогликани. Тези съединения на белтъци и захари са важни елементи на синовиалната течност и затова допринасят съществено за издържливостта на ставите. Последните подлежат на постоянно износване, което трябва да бъде забавено с помощта на подходящо хранене. Друго важно хранително вещество е колагенът. Той е главният протеин на съединителната тъкан и спомага за здравината на сухожилията, връзките, ставните капсули и костите.


 Happy Dog Haar Special

Грижа за кожата и козината на кучето

Храна за кучета Happy Dog Haar SpecialЗа здрав растеж на косъма, за подпомагане смяната на козината, с уникална комбинация от активни съставки. Красотата идва отвътре. Проблемите с кожата и козината често са резултат от дефицит на важни хранителни вещества като витамини (вит.Е, В- комплекс, биотин), ненаситени мастни киселини (Омега-3 и Омега-6) и микроелементи (цинк, селен, йод). Възникващите като последица от това проблеми с обмяната на веществата могат да причинят белене на кожата, зачервявания, мокри рани, екземи и язви. Haar Spezial съдържа уникална комбинация от активни съставки, които помагат да се изгради здрава, чиста кожа, стимулират здравия растеж на косъма и подпомагат смяната на козината.


Happy Dog Multivitamin Mineral

Витамини и минерали за кучета

Хранителна добавка за кучетаХранителна добавка за кучета

Приложение: При основно хранене с месо и с домашно приготвена храна или при по-голямо натоварване на организма.Подходяща е за всички породи кучета.

Дозиране: 1 г мултивитамин минерал гранули за 1 кг телесно тегло на ден. Може да се прилага смесен с храната или самостоятелно.1 мерителна лъжичка = 10 г


Happy Dog Power Plus

Хранителна добавка за спортни кучета

Хранителна добавка за спортни кучетаДобавка към ежедневната дажба храна за кучета за развъждане, спортни кучета и кучета “атлети”
Power Plus съдържа перфектно съгласувани с кучешката мускулатура протеинови съставки на базата на яйчна маса, пилешко месо, черен дроб и суроватка за бързо натрупване на мускули, както и хидролизирани въглехидрати, които спомагат за незабавното освобождаване на енергия по време на спортни постижения. Обогатена с ненаситени мазнини, много важни витамини, минерални вещества и специална комбинация от китайски билки хранителната добавка е идеална за възстановително хранене след спорт.


 Happy Dog Kräutermixer

Хранителна добавка за кучета Билки – Микс

happy-dog-Kräutermixer – Билки – МиксИдеална добавка към дневната диета от прясно месо – Ненаситени мастни киселини за кожа и козина, за подсилване на имунната система и предпазване клетките от увреждане.
Билки – Микс е идеалната добавка към диетата от прясно месо на Вашето куче. Тя съдържа много качествени билки, внимателно изсушени, които имат отличен ефект върху метаболизма на кучето.Добавката съдържа и вторични деривати на растенията и есенциални, ненаситени мастни киселини. Те са ценни градивни елементи на кожата и козината, имат позитивно влияние върху имунната система и предпазват клетките от увреждане.