Супер Премиум – Храна за котки

Най-вкусната и висококачествена храна за късокосмести и дългокосмести котки от всички породи.
Храна за котки без синтетични оцветители, овкусители и консерванти.
Оптимално съдържание на минерални вещества – идеална храна за чувствителни котки.


Happy Cat Супер Премиум Джуниър

/Happy Cat Supreme Junior/

happy-cat-juniorХрана за котенца от на възраст от 5 седмици до 12 месеца. Също е храна за чувствителни котки. Подходяща за всички породи котки.

Котенцата се нуждаят от балансирана и висококачествена храна за хармонично израстване, като основа за дълъг и качествен живот. Нарру Сат Джуниър съдържа висококачествено пилешко и сьомга, в различни видове рецепти, базирани на природосъобразното хранене (съотношението на животински протеин е поне 85% от общото съдържание на протеин).

 


 Happy Cat Ѕupreme – Адълт-Атлантическа сьомга

/Happy Cat Ѕupreme – Adult Atlantik-Lachs/

happy-cat-siomgaЗа активен и здравословен живот котките се нуждаят от активен метаболизъм. Нарру Cat  Атлантическа сьомга съдържа лесно смилаеми протеини от висококачествена сьомга и пилешко, които не натоварват метаболизма или храносмилането (съдържанието на животинския протеин е поне 85% от общото протеиново съдържание). Благодарение на концепцията ІЈГе РІиЅ, създадена от стимулиращи, естествени съставки, крайният резултат е храна за котки с вкус на деликатес за всички пораснали котки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
 


 Happy Cat Ѕupreme – Най-добрата възраст 10+

/Happy Cat Ѕupreme – Best Age 10+/

happy-cat-10С ценни новозеландски миди. За всички котки на възраст над 10-та година. Лесносмилаеми протеини от пилешко, агнешко и сьомга.
С напредването на възрастта метаболизмът на нашите котки значително се променя. Диетата на възрастните котки изисква по-малко количество протеин, натрий и фосфор, за да се защитят бъбреците, черния дроб И сърцето. Енергийното съдържание на храната трябва да се намали малко. Храната съдържа лесносмилаеми протеини, които не натоварват организма.

 


 Нарру Cat Ѕupreme – Бъбречна диета

/Нарру Cat Ѕupreme – Diet Niere/

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d1%80%d1%83-cat-%d1%95upreme-%d0%b1%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b0-1Препоръчана от ветеринарните лекари. Пълноценна храна за пораснали котки. Поддържа бъбречната функция при котки с хронична бъбречна недостатъчност.
Главната функция на бъбреците е да прочистват по естествен начин тялото. При бъбречна недостатъчност според степента на увреждане, това прочистване е възможно, но в много намалени граници. Токсините се натрупват в кръвта и натравят организма. Подходящото хранене предпазва бъбреците и намалява страничните
ефекти върху организма.