Happy Dog Baby Milk Probiotic

ПРОБИОТИЧНО МЛЯКО – заместител на майчино мляко

happy-dog-baby-milk-probiotic-520x495Сухо мляко за отглеждане на кученца без майки с ниско съдържание на лактоза (максимум 25%) и със специални стабилизиращи червата пробиотични култури.

Начин на хранене: 1 част от сухото мляко (една пълна измервателна лъжичка = около 15 гр) се разтваря в 3 части гореща вода ( една измервателна лъжичка = около 15 мл). Температура при прием трябва да бъде около 35 C. За всяко хранене се приготвя нова смес.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


 Happy Dog Mini Baby + Junior 29

Храна за кучета от дребни породи под 1 година

храна за подрастващи кучета happy-dog-mini-baby-juniorВисококачествена храна за кученца на възраст от 1 до 12 месеца от дребни породи с тегло до 10 кг.

Оптимално балансираната храна за кученца е най-добрата основа за правилно развитие. Съдържа 29% белтъчини и висококачествени продукти: пилешко месо, агнешко месо, морска риба, ориз, а също и ценни новозеландски миди. Затова храната оптимално подхожда за безпроблемното щадящо хранене даже на чувствителни кученца от дребни породи с тегло до 10 кг, започвайки от 4-та седмица. Между 9-ти и 12-ти месец трябва да се направи преход към съответния продукт от линията Happy Dog.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


 Happy Dog Medium Baby 28

Храна за кучета от средни породи на възраст от 1 до 5 месеца

happy-dog-medium-baby-520x495Висококачествена храна за кученца на възраст от 1 до 5 месеца включително от средни породи с тегло от 11 до 25 кг.

Оптимално балансираната храна за кученца е най-добрата основа за правилното развитие. Medium Baby 28 съдържа висококачествени продукти: пилешко месо, агнешко месо, морска риба, ориз и ценни новозеландски миди. Рецептата е одобрена от ветеринарните лекари. Съдържането на белтък в храната е 28 %, което е оптимално за първата фаза на интензивен растеж.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Happy Dog Medium Junior 25

Храна за кучета от средни породи на възраст от 6 до 15 месеца

happy-dog-medium-junior-520x495Висококачествена храна за кучета на възраст от 6 до 15 месеца от средни породи с тегло от 11 до 25 кг.

Прекалено бързият растеж е проблем, който често се наблюдава при младите кучета от средни породи. Medium Junior 25 съдържа висококачествени продукти: пилешко месо, агнешко месо, морска риба, ориз и ценни новозеландски миди. Рецептата е одобрена от ветеринарните лекари. Съдържането на белтък в храната е понижено на 25 %, което позволява да се избегне предозирането му във втората фаза на растежа.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Happy Dog Maxi Baby GR 29

Храна за кучета от едри породи на възраст от 1 до 5 месеца

happy-dog-maxi-baby-520x495Висококачествена храна за кученца на възраст от 1 до 5 месеца включително от едри породи с тегло над 26 кг.

Кученцата от едри породи имат особени изисквания към храненето. Гранулите трябва да бъдат достатъчно големи, така че да не бъде възможно да се поглъщат бързо една след друга. Нивото на енергия и протеини трябва да съответства на специфичните изисквания от първата интензивна фаза на растеж. Храната съдържа висококачествени продукти: пилешко месо, агнешко месо, морска риба, ориз и ценни новозеландски миди. Рецептата е одобрена от ветеринарните лекари. Съдържането на белтък в храната е 29 %, което е оптимално за първата фаза на интензивен растеж.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


Happy Dog Maxi Junior GR 23

Храна за кучета от едри породи на възраст от 6 50 18 месеца

happy-dog-maxi-junior-520x495Висококачествена храна за кучета на възраст от 6 до 18 месеца от едри породи с тегло над 26 кг.

Прекалено бързият растеж е проблем, който често се наблюдава при младите кучета от едри породи. Maxi Junior GR 23 съдържа висококачествени продукти: пилешко месо, агнешко месо, морска риба, ориз и ценни новозеландски миди. Рецептата е одобрена от ветеринарните лекари. Съдържането на белтък в храната е понижено на 23 %, което позволява да се избегне предозирането му във втората фаза на растежа.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

 


mops-bgНашите приятели от  хранят своите любимци с Храна за кучета HAPPY DOG Supreme Junior – храна за подрастващи кучета